Samenwerking “Echt jezelf zijn!”

Sinds 1 januari 2019 ben ik een samenwerking aangegaan met Anton van Ensbergen, transformatie en holistisch coach gespecialiseerd in traumaverwerking.

Na overleg, brainstormsessies en het ervaren van elkaars werkwijze, kwamen we tot de ontdekking dat we vergelijkbare doelen willen bereiken met mensen en elkaar mooi aanvullen in kennis, ervaringen en tools.
Ons hoofddoel is dat alle mensen écht en schaamteloos zichzelf kunnen en durven zijn vanuit ontspanning, positief zelfbeeld en zelfrespect; moeiteloos kunnen groeien en hun volledige potentie leven.

We geven korte workshops van circa 60 minuten en trainingsdagen.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan een jaarprogramma. Hierbij gaan we een jaar lang samen met je op weg. Het eerste half jaar is er intensief contact met ons beiden om zo je groeiproces een flinke boost te geven. Dit bestaat uit verschillende 1 op 1 coachingssessies/ trauma interventies, cranio sessies en online sessies. De tweede helft van het jaar zal de nadruk liggen op integreren en verfijnen van de veranderingen die je in het eerste half jaar hebt gemaakt. Het intensieve contact wordt dat afgebouwd, zodat je daarna weer zelf verder kan.

Anton&Els