Ervaringen cliënten

Marieke: “Ik ben ongeveer driekwart jaar geleden bij je gekomen, omdat ik helemaal niet lekker in mijn vel zat. Er was veel gebeurd in mijn leven. De eerste keer dat ik bij je op tafel lag, gebeurde er al heel veel in mijn lichaam en jij vond het meteen allemaal erg mooi en naar mijn mening ook een mooie uitdaging om mij weer “op orde te krijgen”.
Na een aantal mooie maar ook confronterende sessies zit ik weer erg goed in mijn vel. We hebben veel gelachen en zelfs mijn emotionele kant heb je los gekregen bij me, waardoor ik eindelijk kon huilen.
Je bent een erg fijne vrouw en voelt heel vertrouwd.
Bedankt dat ik nu weer op mijn lichaam kan vertrouwen en weer kan voelen. Ik zal het ook iedereen aanbevelen!”

 

Marjolijn: “De therapie gaf mij veel rust en soms veel energie. Ik vond Els een heel leuk persoon die veel kennis uitwisselt en zorgzaam is. Ze is oplossingsgericht en zoekt naar de oplossing ook buiten het kader van de behandeling.
Ik heb een duidelijker bewustwording van de klacht en kom daar nu sneller mee in contact. Ik kan nu beter met de klacht omgaan. Het is nog aanwezig, maar gedaald in pijnervaring.

One-word-close: warmte”

 

Muriël: “Ik heb de therapie als heel fijn ervaren. Ik kon na een aantal behandelingen ook zelf aangeven of ik rust wilde in een behandeling of spanning agv vastzittende emoties verwerken. Dat vond ik heel prettig! Els luistert goed en denkt mee. Ik vind haar heel professioneel. Ze stelde mij gerust en alles wat er gebeurt is goed. Els creëert echt een omgeving waarin ik me veilig en ontspannen voel.
Els heeft mij op een hele prettige manier (onder andere) inzicht gegeven in de oorzaak van mijn lichamelijke klachten. Ik heb geleerd dat mijn lijf met mij communiceert en dat het mij helpt als ik daar naar luister. Daarnaast heeft zij met haar behandelingen mijn lichamelijke klachten verminderd en tips gegeven hoe ik daar zelf mee kan oefenen. Verder zorgden haar behandelingen ook voor ontspanning. Heel fijn!!

One-word-close: professioneel, intuïtief, onderzoekend, liefdevol. Ik vind ze alle vier passen. De één niet zonder de ander. :-)”

 

Marloes: “Pasgeleden heb ik mijn eerste ervaring gehad met Cranio Sacraal therapie. Ik ging naar Els omdat ik al een tijd last heb van mijn maag. Dit resulteert vaak in krampen en het hebben van geen eetlust. Tijdens de sessie merkte ik dat mijn maag begon te werken. Nog dezelfde avond heb ik weer gewoon kunnen eten, en had ik geen last van krampen. Sindsdien heb ik niet meer zoveel last gehad van mijn maag. Ik heb de behandeling als erg positief ervaren. Zodra ik merk dat er weer klachten opspelen, maak ik een nieuwe afspraak.”