Mind Eye Power

Mind Eye Power – methode

Naast cranio sacraal therapie bied ik in mijn praktijk ook sessies Mind Eye Power aan. Afgekort MEP-sessie.

De ogen doen veel meer dan zien, ze zijn informatie-verwerkers. Via de oogbewegingen worden allerlei connecties gemaakt in de hersenen. Middels specifieke oogbewegingen kun je direct ingrijpen op de opgeslagen informatie in verschillende gebieden van je hersenen. Je kunt hiermee diepgewortelde overtuigingen, onverwerkte emoties en hardnekkige gedragspatronen ontladen. Het blijkt mogelijk te zijn om invloed uit te oefenen op je gehele welbevinden door de oude programma’s te ontkoppelen en nieuwe, gezonde en ondersteunende netwerken te creëren.

Belangrijke pijlers voor de Mind Eye Power methode zijn: het psychologische model voor traumaverwerking, nieuwe wetenschap over de werking van hersenen en ogen, eeuwenoude kennis over de energetische werking van brein en lichaam. Met Mind Eye Power help ik je jezelf te bevrijden van welke blokkade dan ook.

Wanneer we met cranio er niet bij kunnen komen en overtuigingen, gevoelens, ervaringen hardnekkig zijn, dan is het fijn om een andere manier van werken in te kunnen zetten.
Na zelf de kracht van deze methode ervaren te hebben, wil ik hem nu ook graag in mijn praktijk inzetten. Het is een eenvoudige, krachtige en prettige methode om pijnen, angsten, overtuigingen, gedragspatronen te transformeren.
Binnen Mind Eye Power is er ruim aandacht voor integratie van het nieuwe perspectief, van de inzichten die je tijdens de sessie verkrijgt. Dat maakt dat deze methode als licht en luchtig wordt ervaren, terwijl er ondertussen diepgaande verschuivingen plaatsvinden. Het gebeurt regelmatig dat mensen met hernieuwde energie na de sessie weer naar buiten stappen.

Wat brengt een MEP-sessie?
De lading van oude pijn/ angsten worden letterlijk en figuurlijk ontzenuwd. Conflicten worden beter verteerd door activering van het enterische zenuwstelsel (buikbrein) en het lichaam gaat op andere, meer gezondere programma’s reageren.
Het stelt je in verbinding met een nieuw perspectief. Het geeft inzichten en ruimte om te creëren wat jij werkelijk wilt. Stelt je in staat vrijer, gezonder en meer opgeruimd jezelf te zijn. Het stelt je in staat om in verbinding te zijn met de ander en het grotere geheel.

Er vindt een verschuiving plaats;
– van actueel issue naar herinnering.
– van probleem naar levensles.
– van stress naar evenwicht.
– van angst naar vertrouwen.
– van een staat van verdediging naar een staat van groei.